Om os

DECO-ZOO.DK

DECO-ZOO er en virksomhed hvor det unikke og dekorative værk er i fokus. Dette er også grunden til navnet, da DECO står for dekoration på engelsk (Decoration) og ZOO kommer af, at vi sætter en ære i det specielle og unikke præcis som i en Zoo.

DECO-ZOO er ejet og drevet af Nanna Engsager og Kasper Søndergaard. Nanna har i mange år før tilblivelsen af DECO-ZOO haft en stor passion for boligindretning, hvor keramikken i særdeleshed har haft en stor betydning. Dette fik os i 2019 til at tage springet og starte DECO-ZOO som en Webshop.

Hos DECO-ZOO repræsenterer vi nogle af Skandinaviens bedste og mest aktuelle kunsthåndværkere i keramik. Derfor har vi altid et stort udvalg af unikke krus, kopper og skåle.
Så står du og leder efter en ny yndlings morgenmads skål, en insta-venlig kop, gaven til hende/ham der har alt – så kan DECO-ZOO bestemt være behjælpelige.

Henvender du dig til DECO-ZOO, pr. telefon eller e-mail vil du på ingen måde være i tvivl om det personlige engagement der ligger i butikken, da alt besvares af Nanna eller Kasper selv.

Hos DECO-ZOO.DK bliver alle vores forsendelser sendt med miljøvenlig emballage, f.eks. er alle vores papkasser produceret af genbrugspap samt alt vores kassefyld er lavet af bionedbrydelig materiale.